Help me raise money for the animals


domingo, 30 de mayo de 2010

La Comissió de Violència de Gènere del CAP de Sant Cugat-Valldoreix, a Harvard




La Comissió de Violència de Gènere del CAP de Sant Cugat-Valldoreix (Hospital Universitari Mútua de Terrassa) va ser present del passat 9 a l’11 d’Abril a la Facultat de Dret de Harvard (EUA) a la Conferència El Futur de la Legislació sobre Dret Animal.




El motiu de l’assistència va ser la connexió entre la violència contra els animals i les persones, i les implicacions que aquest vincle té de cara a l’atenció integral a les víctimes de la violència de gènere. Al nostre país no existeix cap programa multidisciplinar d’atenció a dones víctimes de violència i als seus animals, com els que ja funcionen des de fa anys a EE.UU., on els animals són inclosos en les ordres d’allunyament en 17 Estats.




Sebastià Rubira, Divisió d'Investigació Criminal amb la Dra. Melinda Merck, veterinària forense

Entre un 70 i un 86% de les dones maltractades expliquen episodis de maltractament als seus animals, i això fa que puguin retardar la fugida de la llar per por a represàlies sobre l’animal o per no tenir un lloc segur on deixar-lo. El programa multidisciplinar s’implantarà en les properes setmanes, i serà coordinat pels professionals de la Comissió de Violència de Gènere. Així mateix, comptarà amb la col·laboració de professionals de la sanitat, veterinaris i protectores d’animals que allotjaran temporalment els animals.



Dra Núria Querol i Viñas , representant de la Comissió de VG, al Campus de la Facultat de Dret de Harvard

Article: l'Altaveu de Sant Cugat # 4
http://www.altaveusantcugat.cat/num0004.pdf --- también puedes descargarlo de la categoría noticias de downloads.



Castellano:

La Comisión de Violencia de Género del CAP de Sant Cugat-Valldoreix (Hospital Universitario Mutua de Terrassa) estuvo presente del pasado 9 al 11 de Abril en la Facultad de Derecho de Harvard (EEUU) en la Conferencia El Futuro de la Legislación sobre Derecho Animal.
El motivo de la asistencia fue la conexión entre la violencia contra los animales y las personas, y las implicaciones que este vínculo tiene de cara a la atención integral a las víctimas de la violencia de género. En nuestro país no existe ningún programa multidisciplinar de atención a mujeres víctimas de violencia y a sus animales, como los que ya funcionan desde hace años en EE.UU., donde los animales son incluídos en las órdenes de alejamiento en 15 Estados .
Entre un 70 y un 86% de las mujeres maltratadas cuentan episodios de maltrato a sus animales, y eso hace que puedan retrasar la huida del hogar por miedo a represalias sobre el animal o por no tener un lugar seguro donde dejarlo. El programa multidisciplinar se implantará en las próximas semanas, y será coordinado por los profesionales de la Comisión de Violencia de Género. Asimismo, contará con la colaboración de profesionales de la sanidad, veterinarios y protectoras de animales que alojarán temporalmente a los animales.

Inglés:

The Commission on Domestic Violence of the Primary Care Centres of Sant Cugat-Valldoreix (University Hospital Mutua de Terrassa) attended the Harvard Law School (USA) Conference on The Future of Legislation on Animal Law organized by the ALDF.
The reason for attendance was the connection between violence against animals and people, and the implications of this link regarding comprehensive care to victims of gender violence. In our country there is no multidisciplinary care program for female victims of violence and their animals, such as those already working for years in the U.S., where animals are included in protective orders in 15 States .
Between 70 and 86% of battered women report episodes animal abuse, which leads to delay leaving home from abusers. The multidisciplinary program will be implemented in the coming weeks and will be coordinated by professionals from the Committee on Domestic Violence. It also will include the collaboration of health professionals, veterinarians and animal protection organizations that will keep the animals temporarily.

No hay comentarios:

Publicar un comentario